top of page

Gi de ansatte et skreddersydd event!

Kontakt oss nå for å planlegge ditt neste arrangement!

post@svenkerudevent.no
41 45 96 14

Bjørgedalsvegen 1103, 2323 Ingeberg

Ta kontakt i dag!

Hvilke event du ønsker mer informasjon om?
Oppsett DJI_0810.jpg
SALT-3857.jpg
3 SALT Digital-0859-kopi.jpg

Ofte stilte spørsmål

Dette er spørsmål som vi ofte får. Ta kontakt dersom dere har andre spørsmål.

  • Ja, vi tar ansvaret for hele arrangementet, men med god dialog med deg som kunde. Det kan selvsagt vært enkelte ting som dere som kunde vil ta regien på og det er bare helt supert:).

  • For konsepter i sommerhalvåret (mai-sep) benytter vi partytelt i sammenheng med festlokale i låven. Disse konseptene passer fra 15-20 stykker opp til ca 60-70 stykker.

     

    For konsepter i vinterhalvåret (okt-apr) benytte vi festlokalet i låve og da passer det med opptil 32 gjester.

  • Vi kan tilby ulike konsepter innenfor fingermat, rustikke retter til eksempelvis oktoberfest-lignende arrangement, "fine-dining" konsepter med alt fra 3-5 retters menyer med øl/vinsmaking og grillbuffeer til type sommerfester. Vi finner alltid et spennende alternativ i samråd med deg som kunde.

  • Gården vår har mange muligheter for aktiviteter med flere soner. Vi bistår gjerne til å foreslå aktuelle aktiviteter.

  • Nei, vi har kun arrangement for èn kunde om gangen og det tror vi er en forutsetning for å kunne tilby et unikt arrangement for deg som kunde.

  • Vi tror at du som kunde vil oppleve at det er kvalitet i alle ledd på vårt arrangement, samt det "lille ekstra". En morsom vri ved ankomst, god mat og ikke minst godt drikke, en aktivitet etter bespisning som bringer frem den ekstra gode stemningen etc. Vi gjør dette på fritiden og brenner for å gi en god opplevelse.

  • Vi har over 20 års erfaring med arrangement i ulike bedrifter i Oslo og på Hamar. Eksempler på dette er tradisjonelle sommerfester med alt fra 40 til 200 gjester, temafester (oktoberfest, "winter games", mat- og vin festival for inntil 100 gjester), utallige fine-dining konsepter med vinsmakinger, rene vinsmakinger.

     

    I tillegg har vi utviklet de fleste konseptene på gården vår de siste 5 år med både bedrifter og større selskap med mer privat karakter.

Hvor vi holder til!

bottom of page